Hoe gaat het met onze participatieprojecten?

Afbeelding behorende bij Hoe gaat het met onze participatieprojecten? |

Ook in coronatijd lopen participatieprojecten door, al is het soms in aangepaste vorm. 

Muziek voor zorginstellingen
Speciale aandacht is er voor de ouderen in verpleeghuizen geweest en het organiseren van (digitale) optredens van lokale artiesten, om waar mogelijk voor verbinding en inspiratie te zorgen.

Binnenkort van start
Theater AanZ werkt gestaag door aan het maken van de theatervoorstelling over armoede, door het afnemen van interviews met inwoners uit de gemeente. De voorstellingen staan in oktober gepland.

Daarnaast is het verhalenproject ‘Terug naar huis’ onlangs gestart.Ook blijven we andere participatie-initiatieven volgen, zoals 

WieKent Rheden, Kunst voor het Raam en het populaire Kijken & Creëren in de Natuur, die hopelijk in aangepaste vorm weer in de zomer plaatsvindt. 

Verplaatste projecten
Van enkele projecten hebben we de bijeenkomsten helaas moeten uitstellen, zoals de Zilveren Zondagen en het project van de Atlantaflat in Velp. We kijken uit naar de eerstvolgende bijeenkomst van de Denktank Kunst & Ouderen. Deze komt op 22 juni sinds lange tijd weer bij elkaar. Dat doen we in de buitenlucht: in Openluchttheater De Pinkenberg. Zo benutten we de mogelijkheden die er zijn optimaal.