Workshop muziekinstrument bespelen bij Harmonie Unisono

Afbeelding behorende bij Workshop muziekinstrument bespelen bij Harmonie Unisono |

Misschien overweeg je om een muziekinstrument te leren bespelen. Of wellicht bespeel je al een instrument en wil je meespelen in een orkest. Dan is de workshop die Harmonie Unisono Velp organiseert de perfecte kans om kennis te maken met verschillende instrumenten. Op zaterdagmiddag 7 oktober geeft een professioneel muziekdocent ‘voor jong en oud’ - gratis - korte introductielessen op diverse blaasinstrumenten. Denk hierbij aan instrumenten die worden bespeeld in een harmonieorkest zoals dwarsfluit, klarinet, saxofoon en trompet.

De introductielessen ‘muziekinstrument bespelen’ zijn tussen 14:00 uur en 17:00 uur in het voormalige schoolgebouw aan de IJsselstraat 13b in Velp. Heb je zelf een instrument, breng het dan mee. Als je geen instrument hebt is dit geen probleem. Harmonie Unisono zorgt dat er een instrument voor je klaar ligt. Bij het aanmelden kun je dit aangeven.

Aanmelden kan door een email te sturen aan unisono-velp@outlook.com vóór zondag 1 oktober 2017. Voor informatie over Harmonie Unisono kun je terecht op www.unisono-velp.info