Word vriend van Cultuurbedrijf RIQQ!

en draag bij aan onze activiteiten!
Afbeelding behorende bij Word vriend van Cultuurbedrijf RIQQ! | en draag bij aan onze activiteiten!

Onze regio heeft een fantastisch aanbod aan kunst en cultuur. En prachtige locaties. Wij willen graag dat inwoners daarmee op allerlei manieren in aanraking komen. Door de festivals, voorstellingen, exposities en cursussen voor theater, muziek en beeldende kunst. Wij ondersteunen scholen en bieden hulp bij subsidieaanvragen.  We geven kunstenaars en verenigingen een promotiekans en zetten zelf ook projecten op. Zo komt de verbinding tussen culturele instellingen en bedrijven, onderwijs en inwoners van de Gemeente Rheden tot stand.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat meedoen aan en genieten van kunst en cultuur verbindt, verrijkt en versterkt.
Wij kunnen dit alleen realiseren met de hulp van onze vrienden!

Word jij ook vriend van RIQQ?

Met de bijdrage van onze vrienden wordt ons doel ondersteund om aanbieders van kunst en cultuur te verbinden met degenen die daarvan genieten.
Iedereen is een vriend van RIQQ maar om het overzichtelijk te houden noemen we de leden die ons ondersteunen met een jaarlijks bedrag van €35 euro onze vrienden en de leden die ons ondersteunen met een jaarlijks bedrag van €100 donateurs van RIQQ. 

Vriend

Voor een jaarlijks bedrag van €35 ben je mede verantwoordelijk voor de mooie projecten en voorstellingen die Cultuurbedrijf RIQQ neerzet. Vrienden van RIQQ hebben een streepje voor :

  • Je ontvangt van ons een ‘vriendenpas’
  • Als vriend wordt als eerste op de hoogte gehouden van programmering/projecten
  • Een vriend ontvangt uitnodigingen voor openingen en presentaties
  • Met de bijdrage van de vrienden van RIQQ worden onder meer 2 voorstellingen per jaar gerealiseerd. Dit zijn echt jouw voorstellingen en we trakteren je dan ook graag op een drankje tijdens deze voorstellingen.

Donateur

Met een bijdrage van €100 per jaar ben je een grote steun voor RIQQ en help je ons bij het neerzetten van mooie projecten en voorstellingen. Donateurs van RIQQ hebben een streepje voor:

  • Je ontvangt van ons een ‘vriendenpas’
  • Als donateur wordt je als eerste op de hoogte gehouden van programmering/projecten
  • Een donateur ontvangt uitnodigingen voor openingen en presentaties
  • Je krijgt voorrang bij de kaartverkoop
  • Met de bijdrage van de vrienden en donateurs van RIQQ worden onder meer 2 voorstellingen per jaar gerealiseerd. Dit zijn echt jouw voorstellingen en we trakteren je dan ook graag op een drankje tijdens deze voorstellingen.
  • Voor de hierboven genoemde voorstellingen heeft een donateur 2 gereserveerde plaatsen vooraan tot zijn beschikking

Doe je mee?

Klik op onderstaande link en word vriend of donateur.
https://riqqtickets.stager.nl/web/tickets/176443