Uitreiking Rabo Burg de Bruinprijs

11 oktober. LET OP: Kastanjelaan 13
Afbeelding behorende bij Uitreiking Rabo Burg de Bruinprijs | 11 oktober. LET OP: Kastanjelaan 13

Op woensdag 11 oktober reiken burgemeester Petra van Wingerden-Boers en directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken Jan Ummenthum de Rabo-Burgemeester de Bruinprijs uit aan Emmanuel Frankenberg. Je bent van harte welkom in Kastanjelaan 13 in Velp. Het programma begint om 20.00 uur. Entree is gratis maar je moet je aanmelden voor 4 oktober.
LET OP: in eerdere berichten is gesproken over de Oude Kerk maar de locatie is Kastanjelaan 13!

Deze jonge musicus is geboren in Velp en studeerde twee instrumenten: klavecimbel en hoorn. Uit het juryrapport:  'zijn ritmisch sterke spel en het zorgvuldig voorbereide concert was een lust voor het oor'.

Naast de uitreiking genieten we natuurlijk van het spel van Emmanuel met leden van het Goldfinch Ensemble en het hoorntrio Johannes Brahms. De avond wordt afgesloten met een receptie die het college van BenW van de gemeente Rheden aanbiedt.

Deze prijs was een initiatief van de gemeenteraad van Rheden als eerbetoon aan de in 1959 plotseling overleden burgemeester de Bruin die veel belang hechtte aan cultuur en vorming van de jeugd. Het is een aanmoedigingsprijs voor startende professionele kunstenaars die een band hebben met de gemeente Rheden, aan het begin van hun carrière staan en blijk geven van een veelbelovend talent.

Rabobank Arnhem en Omstreken is hoofdsponsor en Cultuurbedrijf RIQQ organiseert de uitreiking. Dankzij de medewerking van een groot aantal Velpse ondernemers krijgt de avond een extra mooie invulling. 
Veel dank aan: Wijnhandel Appeldoorn, Art Gallery O-68, Bos Interieur, FotoHuisVelp, Franke Makelaars, Boek- en Muziekwinkel Jansen & De Feijter, Evenementenlocatie Kastanjelaan 13,  Pianostemmer Simon Klompdrager, Spiegel M Spiegel haar/huidverzorging en Kors Optiek.