Twee optredens Harmonie Unisono Velp tijdens Koningsdag

Harmonie Unisono Velp
Afbeelding behorende bij Twee optredens Harmonie Unisono Velp tijdens Koningsdag | Harmonie Unisono Velp

Het orkest van Harmonie Unisono Velp treedt tweemaal op tijdens Koningsdag in Velp. De aubade op het plein van de Overtuin wordt muzikaal omlijst door het orkest. Daarna verzorgt het orkest een openluchtconcert, van 11:00 tot 13:00 uur, op de Koningsdagmarkt in de Rozendaalselaan in Velp.

Het muzikale programma bestaat uit een diversiteit van muziekstukken. Denk daarbij aan ‘Ode aan Nederland’, ‘Abba Gold’ en ‘Disney Favorites’. Het orkest staat onder leiding van dirigent Vincent Bergervoet.

Een orkest dat in de buitenlucht in concertvorm optreedt is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar gelukkig is het op Koningsdag meestal prima weer waarbij het publiek kan genieten van de levende muziek.

Een Koningsdag zónder live-muziek is nauwelijks denkbaar. Misschien overweegt u om een muziekinstrument te leren bespelen. Of wellicht bespeelt u al een instrument en wilt u meespelen in een orkest. Tijdens het concert kunt u kennismaken met een ambitieus muziekgezelschap en informeren naar de mogelijkheden.

Informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u vinden op www.unisono-velp.info