Spreekuur Kunst en Cultuur

Gemeente Renkum & Rheden
Afbeelding behorende bij Spreekuur Kunst en Cultuur | Gemeente Renkum & Rheden

Verzorgd door Cultuurbedrijf RIQQ en de Bibliotheek Veluwezoom

Heb jij vragen of ideeën rondom kunst en cultuur? Dan helpen wij je graag verder met concreet advies. Eens per maand hebben wij een open spreekuur in de gemeente Rheden / Rozendaal voor alle organisaties, groepen, verenigingen en individuen die culturele activiteiten willen opzetten of organiseren. In de gemeente Renkum richt het spreekuur zich op bewoners die een activiteit willen opzetten en daarvoor een locatie, zoals de bibliotheek, zoeken.

Deel je idee, vraag of wens
Wil jij jouw idee uitvoeren, bijvoorbeeld een concert, dansvoorstelling of evenement, maar weet je niet hoe of waar? Heb je vragen over de financiering van je project? Of heb je een mooi idee dat een volgende stap nodig heeft? Met deze en andere vragen helpen de adviseurs van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ je graag verder met concreet advies. Wij doen dit omdat we een nog bruisender cultureel leven in alle dorpen van Renkum, Rheden en Rozendaal willen stimuleren.

Kom langs
Aanmelden voor het spreekuur is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Onze medewerkers zitten klaar met koffie en thee.

Samenwerking de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ
De Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ zijn in 2022 bestuurlijk gefuseerd en werken steeds meer samen. Vanaf 2024 zullen wij ook juridisch gefuseerd zijn. Daarmee komen taal, kunst, cultuur en educatie onder één dak. Vanuit onze zes bibliotheeklocaties en een openluchttheater organiseren we uiteenlopende leesbevorderings- en digiprogramma’s, exposities, wijkprojecten, muziek in de klas en nog heel veel meer. Onze locaties fungeren als huiskamers van de samenleving en als toegangspoort tot informatie, kennis en cultuur voor inwoners van de gemeenten Renkum, Rheden en Rozendaal.

Vragen?
Mail ons via olga@cultuurbedrijfriqq.nl of doeko.pinxt@bibliotheekveluwezoom.nl.

Data:

de Bibliotheek Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 1: 7 september, 7 oktober en 7 november

de Bibliotheek Dieren, Ericaplein 5: 12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december

Tijd:

16 - 17.30 uur