RIQQ ambassadeur Kindpakket

Afbeelding behorende bij RIQQ ambassadeur Kindpakket |

Cultuurbedrijf RIQQ is ambassadeur van het Kindpakket van gemeente Rheden. Het Kindpakket is deze maand geïntroduceerd en omvat de verschillende regelingen die er in de gemeente bestaan om alle kinderen te kunnen laten meedoen aan activiteiten zoals sporten, muziekles en ook hun verjaardag vieren of de noodzakelijke schriften en gymkleding voor school krijgen. En dat vinden we belangrijk!

Verschillende instellingen en organisaties in Rheden zijn ambassadeur van het Kindpakket. Door het Kindpakket leren we elkaar beter kennen en kunnen we samenwerken om voor nog meer kinderen iets te kunnen betekenen. Wist u dat de Combinatiefunctionaris Cultuur van RIQQ ouders die het financieel krap hebben, helpen om een aanvraag te doen bij het Jeugdcultuurfonds voor dans-, muziek-, of theaterles voor hun kind? En dat er op de basisscholen vaak ook een intermediair is voor het Jeugdsportfonds of Jeugdcultuurfonds?

Meer weten over het Kindpakket? Kijk op de website van gemeente Rheden https://www.rheden.nl/Inwoners/Werk_inkomen_schulden/Hulp_bij_laag_inkomen/Kindpakket