Rhedelijk Cultureel zoekt klassiek talent

Geef je op voor 7 april!
Afbeelding behorende bij Rhedelijk Cultureel zoekt klassiek talent | Geef je op voor 7 april!

Ben jij dé Schubertiaan van 2018? Ben je thuis in de klassieke muziek en wil jij laten horen wat je in huis hebt?
Dan is deze kans misschien iets voor jou. Je kunt je opgeven voor een voorspeelmoment! Of je kunt een filmpje maken van jezelf en je zelfgekozen stuk en dat mailen. Een jury kiest dan de beste talenten voor de 4 Schubertiades die als voorronde dienen voor het Schubertianen Concours. Geef je op voor 7 april 2018!

De komende maanden organiseert Rhedelijk Cultureel 4 Schubertiades (voorrondes) waar talent tussen de 10 en 30 jaar samen met professionals concerten voorbereiden en geven. De talenten krijgen een persoonlijke professionele coach die 4 lessen geeft om je te helpen bij je optreden. Daarna geef je een concert! Het concert wordt in een gezellige setting gegeven. Publiek kan onder het genot van een drankje naar je komen luisteren.

Aan het einde van jouw concert worden door een jury de twee beste talenten gekozen. Zij worden uitgenodigd voor het Schubertianen Concours. Het concours is een wedstrijd waar de beste talenten uit de 4 Schubertiades samen een concert geven en strijden om de titel ‘De Schubertiaan’!

Wil je weten wat je kunt winnen, wanneer de Shubertiades zijn, hoe je je moet opgeven en wat het kost? Kijk dan snel op de website van Rhedelijk Cultureel  https://www.rhedelijkcultureel.nl/projecten/de-schubertianen/ 

Afbeelding behorende bij Rhedelijk Cultureel zoekt klassiek talent