Professor Bombastix op huis Zypendaal

Huis Zypendaal
Afbeelding behorende bij Professor Bombastix op huis Zypendaal | Huis Zypendaal

Vrijdag 3 mei zal Professor Bombastix de nieuwe voorstelling 'Professor Bombastix & het Toverdrankpaleis' spelen op huis Zypendaal. De kinderen kunnen voorafgaand aan de voorstelling een magische speurtocht lopen door park Zypendaal.

 

Toverdrankpaleis
Aan de rand van de wereld staat een bos. En aan de rand van dat bos staat een paleis. Daar wonen de koning en koningin van het koninkrijk van de vergeten verhalen, geheime toverspreuken, van de dieren waarin niemand gelooft en van de sprookjeswijsheden op vier poten. En dan is daar ook nog Professor Bombastix. Altijd bezig om met de kinderen een toverdrank te maken waarmee hij zijn heksenbezem kan laten vliegen.

 

Professor Bombastix kan als geen ander de kinderen meenemen in een kinderrijke wereld van sprookjes, magie en tovenarij.

 

Magische speurtocht
Voorafgaand aan de voorstelling lopen de kinderen met (groot)ouders of begeleiders, een speurtocht van ongeveer 45 minuten door park Zypendaal. Hier gaan ze op zoek naar de toverspreuk die de professor nodig heeft. Aansluitend zal de voorstellig van professor Bombastix zijn.

 

Datum: vrijdag 3 mei 2024
Tijd: start speurtocht: 11.30, 13.00 & 14.30 uur
Entree: kinderen & volwassenen € 9,50. Donateurs en museumkaarthouders € 3,00
Reserveren: www.glk.nl/zypendaal