Open podium in de Bundel

Geannuleerd!
Afbeelding behorende bij Open podium in de Bundel | Geannuleerd!

Op zaterdag 21 maart organiseert Cultuurbedrijf RIQQ in samenwerking met Muziekschool Veluwezoom in De Bundel in Dieren een Open Podium. Sinds de renovatie van de Bundel beschikt het gebouw over een theater/concertzaaltje. Samen met Muziekschool Veluwe-zoom is een gevarieerd programma in elkaar gezet.

Met de organisatie van een Open Podium wil Cultuurbedrijf RIQQ niet alleen lokale talenten een kans geven maar ook zichtbaar maken wat er op cultureel gebied achter de voordeuren van de in-woners van Rheden plaats vindt. Iedereen die op cultureel gebied iets te melden of te presenteren heeft is van harte welkom.

De basis voor deze editie van het open podium wordt gevormd door leerlingen van Muziekschool Veluwezoom. Bandjes en individuele leerlingen zorgen voor een groot deel van het programma.

Daarnaast hebben zich enkele individuen aangemeld die van zich willen laten horen. Het programma start om 14 uur en loopt door tot circa 16 uur. Tijdens de optredens is de bibliotheek gewoon geopend en kan men in en uit lopen wanneer men wil.

Het gehele programma bestaat nu uit muziekoptredens. De organisatie van de open podia nodigt voor de overige open podia nadrukkelijk ook personen uit die een andere discipline op de planken willen brengen. Wil je een mooi verhaal vertellen, dansen, acteren, etc.? Dan ben je van harte wel-kom.

De eerste editie van het Open Podium heeft plaatsgevonden op zaterdag 15 februari. Vervolgens zijn er Open Podia op 21 maart, 16 mei en 20 juni. Ben je geïnteresseerd om mee te doen of wil je meer informatie neem dan contact op met Koen van der Mark (koen@cultuurbedrijfriqq.nl).