Nieuwe start Connect Voices

Afbeelding behorende bij Nieuwe start Connect Voices |

Wereldmuziekkoor Connect Voices uit Laag Soeren is het nieuwe seizoen vol overgave gestart met een nieuwe dirigent in de persoon van Olga Schoonbergen.

‘’Tijdens mijn opleiding tot leerkracht ontdekte ik hoe leuk ik het vind om met zangers te werken. Daar heb ik mijn hobby van gemaakt. Drie jaar geleden volgde ik een dirigentenopleiding om meer vaardigheden te leren die ik in dit bijzondere vak kan gebruiken. Naast dirigent van Connect Voices ben ik dirigent van Wereldkoor Zutphen.’’

De koorleden zijn erg enthousiast over Olga. Een koorlid: ben erg blij met haar, ze is heel enthousiast, het is hard werken maar verbazingwekkend hoe snel ze ons een liedje kan leren.’’

Connect Voices bestaat inmiddels al 10 jaar en heeft 24 leden. Het is een gezelligheidskoor, wat betekent dat plezier in zingen voorop staat. Neemt niet weg dat alle wereldse liederen uiteraard vol overgave en enthousiasme gezongen worden!

Iedere twee weken in de even weken op dinsdagavond repeteert Connect Voices in ‘t Sprengenhus in Laag Soeren van 19.45 – 21.45 uur.

Nieuwsgierig geworden: kom dan op dinsdag 10 december naar het kerstconcert van Sempre Crescendo in ’t Sprengenhus.
onnect Voices zal dan ook enkele kerstliederen vertolken, uiteraard onder muzikale begeleiding van Sempre Crescendo