Kunst kopen met de renteloze kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds

Afbeelding behorende bij Kunst kopen met de renteloze kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds |

Sculptuur van Helen Vergouwen. 2019, Cortenstaal, 125 x 125 x 50 cm, €9750,-. (Op de achtergrond ontwerpschetsen van Helen voor andere werken). Met kunstkoopregeling van Mondriaanfonds: betaling bij aankoop: €2250, vervolgens 36 maanden €208,33 per maand.

Geld lenen voor kunst kost geen geld: Kunstkoopregeling Mondriaanfonds

Beste kunstvrienden,

De galerie is gesloten tijdens de quarantaineperiode. 

Art gallery O-68 is een van de ongeveer 120 galeries in Nederland die door het Mondriaanfonds geselecteerd zijn voor de kunstkoopregeling.

De koper betaalt 10% aan en lost vervolgens in maximaal 3 jaar de rest af, zonder rente. Bij aankoop van een kunstwerk stuurt de galerie een factuur van 10% van het kunstwerk en de aanvraagformulieren voor de kunstkoop-regeling. Nadat vorig jaar ABN-AMRO het einde van de regeling had aangekondigd, heeft het Mondriaanfonds een nieuwe kredietverstrekker gevonden, Santander Consumer Finance Benelux.

Meer over deze regeling: KunstkoopMondriaanfonds

De regeling geldt ook voor online kunstaankopen. Art Gallery O-68 heeft online exposities en kunstaanbod via Artsy, en GalleryViewer

Diptiek van José Heerkens, 2019, olieverf op katoen en linnen, 20 x 40 cm, €1400,- (foto Willem Kuijpers). Met kunstkoopregeling van Mondriaanfonds: betaling bij aankoop: €140,- vervolgens 36 maanden €35,- per maand.

Bekijk hier de sculptuur van Helen Vergouwen van meerdere kanten.