Jubileum Excelsior Geslaagd

Groots concert op 31 mei en receptie op 3 juni trokken veel bezoekers
Afbeelding behorende bij Jubileum Excelsior Geslaagd | Groots concert op 31 mei en receptie op 3 juni trokken veel bezoekers

De jarige Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg heeft een fantastisch -lang- jubileum weekend afgesloten met een receptie op zondagmiddag. Het weekend was donderdagavond met een prachtig concert begonnen en dat concert liep over in dorpsfeesten van Ellecom. De organisatie van de vereniging heeft zeer intensief samengewerkt met de Oranjevereniging die staat voor de organisatie van het dorpsfeest in Ellecom. Zo gingen de jubileum activiteiten en de dorpsfeesten naadloos in elkaar over.

Uniek concert met bijzondere samenwerking
Het unieke concert op donderdag werd goed bezocht; een unieke samenwerking met KatzMav en Lief&Leed maakte het concert tot een groot succes. Dirigent Ritzen nam met dit concert afscheid van de vereniging na een 5 jaar durende succesvolle samenwerking.

Voorzitter Samberg roemde de vereniging die door dik en dun steun biedt aan leden en het publiek in de gemeenschap van Ellecom en De Steeg.

Afbeelding behorende bij Jubileum Excelsior Geslaagd