Jouw complexe vraagstuk als een kunstwerk?

Afbeelding behorende bij Jouw complexe vraagstuk als een kunstwerk? |

Om nieuwe invalshoeken en een heldere structuur in de toekomstige subsidie aanvragen te vinden heeft het team van onder begeleiding van Gerrit Woerts een workshop Visueel.Denken doorlopen. De workshop heeft tot een hele bordtekening geresulteerd waarin de onderdelen van de individuele tekeningen van de teamleden zijn verwerkt.

De bordtekening bracht de kernelementen van RIQQ bij elkaar in beeld en leverde nieuwe invalshoeken om het hele domein van subsidieaanvragen beter in kaart te brengen, balans te brengen in toekomstige aanvragen en een strategie.

Waar een ochtend tekenen, vertellen en inspireren al niet toe kan leiden. Dat is de kracht van visueel denken en dat is een gezamenlijke kunstwerk.

Naast RIQQ hebben al diverse organisaties, van groot tot klein, al Visual Thinking toegepast op hun complexe vraagstuk, waaronder bijvoorbeeld:

Burgers Zoo: het verkennen van de mogelijkheden om in de toekomst optimaal en duurzaam te voorzien in de energiebehoefte van de dierentuin.

SQLIFE: het verhelderen van de argumentatie en berekening voor een provinciale subsidieaanvraag voor een sociaal maatschappelijk innovatieproject.

De Luchtdichtspecialist: het ontwikkelen van een business model voor het bedrijf ‘Luchtdichtspecialist’. Dit bouwbedrijf is gespecialiseerd in ‘luchtdicht’ bouwen en wil zich versneld ontwikkelen en profileren als specialist in de markt

Wilt u inspiratie voor het verhelderen van een complex vraagstuk of een heldere strategie ontwikkelen ? Neem dan contact op met Gerrit Woerts om de mogelijkheden voor een workshop of traject te bespreken.

Website: www.de-verhelderaar.nl Mail: mail@woerts-consultancy.com