Info-avond Wijktheater Velp Oud-Zuid

Afbeelding behorende bij Info-avond Wijktheater Velp Oud-Zuid  |

In april 2018 wordt Velp Oud-Zuid voor even een toneeldecor. Een parkje, een winkel, een woonkamer... op verschillende plekken spelen wijkbewoners toneelscènes over het leven in Velp Oud-Zuid. De scènes zijn gebaseerd op verhalen uit de wijk. Wij zoeken bewoners van Velp Oud-Zuid die mee willen spelen of hun verhaal willen vertellen. Op maandagavond 6 november om 20.00 uur is er in De Poort in Velp-Zuid een info-avond over het wijktheater. Loop gerust binnen!

Wijktheater is theater in de wijk, met verhalen over de wijk, gespeeld door bewoners uit de wijk. Drie theatermakers verzamelen verhalen en toveren deze om tot ontroerende, grappige en spannende toneelscènes. In 2016 was er een succesvol wijktheater project in Stenfert en in 2017 een zelfde project in Rheden. Dit keer is Velp aan de beurt!

Wilt u uw verhaal vertellen en/of meespelen? Of bent u op een andere manier nieuwsgierig geworden? Iedereen kan meedoen, jong en oud. Wel of geen toneelervaring.

Voor meer informatie neem contact op met: Kirsten Robben, info@cultuurbedrijfriqq.nl, 06-44613071

Het wijktheaterproject is een initiatief van Cultuurbedrijf RIQQ ondersteund door het Innovatiefonds van de Gemeente Rheden.