Gezocht: activiteiten voor ouderen

Afbeelding behorende bij Gezocht: activiteiten voor ouderen |

In september verschijnt de nieuwe Activiteitengids 65+ weer, boordevol workshops, lessen en activiteiten voor ouderen in de gemeente Rheden. Tot 14 juli 2019 kan het aanbod op gebied van sport, kunst en cultuur nog aangemeld worden. Denk hierbij aan activiteiten als beeldende kunst workshops, bewegen voor ouderen, studiekringen, leesclubs, yoga, bloemschikken, filmavonden, muzieklessen en nog veel meer.

De activiteitengids ontstaat vanuit een samenwerking tussen Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Sportbedrijf Rheden en de gemeente Rheden, met als doel het aanbod voor ouderen zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. De gids is beschikbaar via de websites van de genoemde samenwerkende organisaties, met de mogelijkheid de gids te downloaden (en evt. te printen) en digitaal door te bladeren. Papieren exemplaren worden daarnaast via verschillende organisaties verspreid. Zo gaat deze mee met de huisbezoeken van Stichting Stoer en wordt deze aangeboden bij verzorgingshuizen, thuiszorg, buurthuizen etc.

Bent u een aanbieder van activiteiten aan ouderen en wilt u met deze activiteiten in de gids komen te staan? Meld uw aanbod dan gratis aan via de website: www.cultuurbedrijfriqq.nl/ouderenactiviteiten-aanmelden.