Geef een mini-huiskamerconcert cadeau

Afbeelding behorende bij Geef een mini-huiskamerconcert cadeau |

Verras een vriend, buur, collega of familielid met een persoonlijk muzikaal cadeau! Ken jij iemand die in de gemeente Rheden woont en een huiskamerconcert verdient? Zoals bijvoorbeeld een hardwerkende mantelzorger of iemand met een bepekte mobiliteit? Dan kan jij diegene aandragen voor een gratis huiskamerconcert. Van 16 tot en met 20 december organiseert Cultuurbedrijf RIQQ voor het vierde jaar op rij deze intieme huiskamerconcerten.

Het zijn bijzondere momenten die de aanwezigen samen met de muzikant beleven. Een eerdere ontvanger zei: “Dit zijn van die momenten waarop ik voel dat ik nog leef”.

Het huiskamerconcert duurt ongeveer 20 minuten en wordt door muziekprofessionals op harp, zang, dwarsfluit of piano & zang uitgevoerd. Het past in elke woonkamer. Aanmelden kan via carla@cultuurbedrijfriqq.nl. Graag vermelden voor wie je het concert aanvraagt, het adres, en waarom je het wilt schenken aan die persoon. Geef ook een 1e en 2e keuze muziekinstrument aan, dan proberen we daar rekening mee te houden. In totaal zijn 10 concertjes beschikbaar, dus wees er snel bij.

De huiskamerconcerten zijn onderdeel van kunstspoor 7. Met dit programma maakt Cultuurbedrijf RIQQ zich sterk voor kunst en cultuur vanuit de overtuiging dat meedoen aan - en genieten van - kunst en cultuur mensen verrijkt, versterkt, verwondert, verblijdt en altijd verbindt. De huiskamerconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rheden.