Geef een huiskamerconcertje cadeau! UITVERKOCHT!

En luister zelf ook lekker mee
Afbeelding behorende bij Geef een huiskamerconcertje cadeau! UITVERKOCHT! | En luister zelf ook lekker mee

Ze zijn er weer: de gratis huiskamerconcertjes van RIQQ! Tijdens de donkere dagen voor Kerst doet Cultuurbedrijf RIQQ huiskamerconcertjes cadeau aan bewoners van de gemeente Rheden die een beetje licht in de donkere dagen kunnen gebruiken. Jij mag iemand aandragen die je met dit muzikale cadeau wilt verblijden!

De donkere dagen voor Kerst komen er aan. Voor sommige mensen een moment van gezelligheid, voor anderen juist een moeilijke periode. Om die reden doet Cultuurbedrijf RIQQ in de week van 10 t/m 14  december mini-huiskamerconcertjes cadeau aan bewoners van de Gemeente Rheden. Ken jij iemand die wel een vrolijke noot kan gebruiken? Dan kan jij diegene aandragen voor een gratis huiskamerconcertje.

Het huiskamerconcert, uitgevoerd door Lies Joosten-harp, Miriam Mudde-cello, Marianne Wormgoor-dwarsfluit, Frank Verhoef-piano en Ronald Kuilman-zang, duurt ongeveer 20 minuten en past makkelijk in elke woonkamer.

Wil jij de donkere dagen voor Kerst wat licht geven? Verras dan een vriend, buur, collega of familielid met een persoonlijk muzikaal cadeau! Reserveren kan t/m vrijdag 30 november 2018 via carla@cultuurbedrijfriqq.nl.

Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal concertjes beschikbaar.