Geef een huiskamerconcertje cadeau!

In de week voor Pasen doet Cultuurbedrijf RIQQ huiskamerconcertjes cadeau aan mensen die een beetje licht op bijzondere dagen kunnen gebruiken. Voor sommige mensen een moment van gezelligheid, voor anderen juist een moeilijke periode. Om die reden doet Cultuurbedrijf RIQQ in de week van 15 t/m 19 april solo-huiskamerconcertjes cadeau aan bewoners van de Gemeente Rheden. Ken jij iemand die wel een vrolijke noot kan gebruiken? Dan kan jij diegene aandragen voor een gratis huiskamerconcertje.

Het huiskamerconcert, uitgevoerd door Lies Joosten-harp, of Mirjam Mudde-cello, of Marianne Wormgoor-dwarsfluit, of Frank Verhoef-piano met Henk Gunneman zang, of Ronald Kuilman-zang, duurt ongeveer 20 minuten en past makkelijk in elke woonkamer.

Verras een vriend, buur, collega of familielid met een persoonlijk muzikaal cadeau! Reserveren kan via carla@cultuurbedrijfriqq.nl
Graag vermelden voor wie je het concertje aanvraagt, in welke plaats binnen Rheden, en waarom je het wilt schenken aan die persoon.
Een 1e en 2e keus instrument aangeven kan helpen zoeken naar de gepaste combinatie. Een aanvraag houdt geen belofte in, er zijn beperkt concertjes aangeboden, dus wees er snel bij!!