Filmhuis Dieren kan door

Afbeelding behorende bij Filmhuis Dieren kan door |

23 juli 2020 Dieren.
Vandaag hebben de voorzitter van het Veelzijdig Filmhuis Dieren, Els Janssen Steenberg, en Claudia Reusink, exploitant van Theothorne de handtekening gezet onder de nieuwe huur- en samenwerkingsovereenkomst. Daarmee is het voortbestaan van het Filmhuis in Dieren weer gegarandeerd.

De vrijwilligers van het Filmhuis gaan nu hard aan de slag om zo snel mogelijk de schouwburg Theothorne weer geschikt te maken voor filmvertoningen.

Els Janssen Steenberg: “We starten zo snel mogelijk met de herstelwerkzaamheden, zodat we in het najaar weer films kunnen vertonen aan ons publiek. Zij hebben ons al lang genoeg moeten missen. Hoe voorspoedig dat loopt is ook afhankelijk van externe partijen.  Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat we het corona protocol strikt naleven. Een veilige omgeving voor onze bezoekers en vrijwilligers staat voorop”.

Ook Claudia Reusink is blij met de ondertekening van de overeenkomst. Daarmee is er weer een organisatie terug onder het dak van Theothorne.

(onderschrift foto: De voorzitter van Veelzijdig Filmhuis Dieren (Els Janssen Steenberg) en de exploitant van Theothorne (Claudia Reusink) zetten de handtekening onder de overeenkomst.)