Festival Muziek aan Huis+

zondag 14 april 2024
Afbeelding behorende bij Festival Muziek aan Huis+ | zondag 14 april 2024

Aanmelding gestart voor muzikanten, artiesten en locaties

Op zondag 14 april 2024 vindt in Velp en Rozendaal de vierde editie plaats van het festival Muziek aan Huis+. Dorpsgenoten kunnen op die dag genieten van optredens door opkomend en gearriveerd talent. Ongeveer 30 particulieren stellen hiervoor hun huiskamers open. Ook verzorgingshuizen en kerken doen mee. Muzikanten en artiesten, gastheren en gastvrouwen kunnen zich hiervoor vanaf nu aanmelden.

Plus…

Op het komende festival is behalve voor muziek ook ruimte voor andere podiumkunsten: theater, dans, voordrachtskunst of andere creatieve uitingen al dan niet gecombineerd met muziek. Vandaar het plus-tekentje achter de naam.

Muzikanten en artiesten gezocht

Voor wie zelf wil optreden bij Muziek aan Huis+: alle muziekgenres zijn welkom. Denk aan klassiek, pop, jazz, country, en daarnaast ook dus podiumkunsten zoals toneel, voordrachtskunst, goochelen of dans. Optreden kan solo of als duo, als band, klein orkest, ensemble of koor. Je verzorgt drie optredens van maximaal 30 minuten voor een klein publiek in een huiselijke omgeving. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.mah-velprozendaal.nl.

Huiskamers gezocht

Gastheren en gastvrouwen die graag een feestelijke middag in eigen huis organiseren, kunnen zich aanmelden als ‘huiskamer’. Het mag natuurlijk ook een tuinhuis, serre of zaaltje zijn. Verzorgingshuizen en opvanghuizen kunnen ook meedoen. Een mooie manier om de bewoners een gezellige middag te geven en mensen uit de buurt te ontvangen. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.mah-velprozendaal.nl. Na aanmelding komt iemand van de werkgroep Muziek aan Huis langs om kennis te maken en alles door te spreken.

Doel Muziek aan Huis+

Muziek aan Huis+ wil via muziek en andere podiumkunsten de onderlinge ontmoeting tussen inwoners van Velp en Rozendaal bevorderen. Het is een festival voor en door dorpsgenoten. Alles gaat in principe met gesloten beurzen, want iedereen moet van de optredens kunnen genieten zonder financiële drempels. Opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen, buren en familie, jong en oud, mobiel en minder mobiel – iedereen is welkom. Er is gelegenheid voor een vrijwillige financiële bijdrage. Het publiek kan naar eigen zin en smaak een programma samenstellen en van optreden naar optreden wandelen of fietsen. Ieder optreden duurt ongeveer en half uur. Muziek aan Huis+ wordt georganiseerd door een enthousiaste werkgroep van de Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter.

Praktische informatie

Festival Muziek aan Huis+, zondagmiddag  14 april 2024, 12.00 – 17.00

Wie mee wil doen als muzikant/artiest of locatie: ga naar www.mah-velprozendaal.nl

Afbeelding behorende bij Festival Muziek aan Huis+