Drie talentvolle dames uit de regio Rheden

Afbeelding behorende bij Drie talentvolle dames uit de regio Rheden |

Hallo allemaal,

Zet het filmpje aan! /sites/default/files/pdf/lelijk_promo_0.mp4

Ik wil jullie graag voorstellen aan drie talentvolle dames uit de regio Rheden.

Dit is Maxime Appeldoorn. Ze is 18 jaar en zit op dit moment in haar examenjaar van de Nederlandse Musical Academie.
Ah, en daar is Tessa Kleijn, 27 jaar en coördinator van de amateurschool voor de podiumkunsten Studio26 in Velp. ‘Er is plek genoeg op de bank Tessa, ga maar gewoon naast Maxime zitten. Zo ja!’ Tessa en Maxime spelen o.a. beide mee in de Broadway Musical ‘Lelijk’.
O, en dit is Samira Leenders. Zij is ook 18 jaar en woont in Velp. ‘Pas op Samira! Je gaat bij de andere twee op schoot zitten. Dit wordt nog wat… ’ Deze drie jonge dames spelen dus mee in ‘Lelijk’, een musical gebaseerd op het sprookje van het ‘Lelijke Eendje’, dat tijdens het Sprookjesfestival vertoont zal worden in Studio26 te Velp.
‘Rustig aan Dametjes….Gedraag je een beetje!’ Goed waar was ik…. Maxime speelt Lelijk, het ‘eendje’. Tessa speel één van de ‘echte’ kuikens en Samira is de kat. Ze maken deel uit van het amateurgezelschap Company26, ‘Dag Tessa!’, die afgelopen jaar is opgericht door Marleen van der Loo.
De dames zijn talentvolle amateurs die samen, ‘Tot ziens Samira!’, met de andere spelers van Company26 zelf de decors bouwen, kostuums maken en de volledige productie regelen. Met recht zeg ik dus: Talentvolle Dames! …………………………………..‘Doei Maxime!’