Dierens Harmonie Orkest

Leer een blaas- of slagwerkinstrument bespelen
Afbeelding behorende bij Dierens Harmonie Orkest | Leer een blaas- of slagwerkinstrument bespelen

Het Dierens Harmonie Corps, oftewel DHC is in 1906 opgericht. Sinds het 100e jubileumjaar (2006) is het van naam veranderd. Voortaan is het DHO, (Dierens Harmonie Orkest). DHO kan terugkijken op een behoorlijke historie en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een dynamische vereniging met op dit moment ongeveer 40 leden. Bij DHO maken jong en oud gezamenlijk met veel plezier muziek!

DHO is altijd op zoek naar nieuwe leden in alle leeftijden voor harmonie orkest en melodisch slagwerk ensemble; zo kunnen kinderen al vanaf 7 jaar terecht voor algemene muzikale vorming (AMV) op een zelfgemaakte blokfluit. Vanaf ongeveer 10 jaar is het al mogelijk over te stappen of te beginnen op één van de instrumenten uit het harmonie orkest.

Vaak horen wij van mensen dat ze het fantastisch vinden om een instrument te kunnen bespelen maar dat ze te ‘oud’ zijn. Er loopt echter genoeg bewijs rond binnen DHO om deze ‘smoes’ naar het rijk der fabelen te kunnen sturen. Echt iedereen met enig doorzettingsvermogen kan een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen! Ook het reeds beheersen van het notenschrift is niet nodig, Onze deskundige docenten leren het u. Een instrument krijgt u in bruikleen van de vereniging (mits voorradig) dus waarom zou u het niet eens proberen?

Stap daarom over die drempel en begin met een fantastische nieuwe hobby! Kom eens langs bij één van onze repetities op de donderdagavond om zelf te ervaren hoe het er bij DHO aan toe gaat. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Voor verdere informatie ga naar de website www.dhodieren.nl