Coronamaatregelen Filmhuis Dieren

Afbeelding behorende bij Coronamaatregelen Filmhuis Dieren |

Dieren, 2 december 2021

Weer moeten we door de corona maatregelen onze filmvoorstellingen verplaatsen of annuleren.

Na overleg met onze medewerkers en veel wikken en wegen, hebben we besloten om te proberen om een paar vrijdagavond voorstellingen te verplaatsen naar de zondagmiddag.

Het was geen makkelijk besluit. 
Aan de ene kant voelen we de druk van het toenemend aantal besmettingen en lijkt helemaal sluiten de beste optie. Aan de andere kant draait Filmhuis Dieren in Theothorne in een hele grote zaal (270 stoelen). Daar kunnen we onze bezoekers op ruim 1,5 meter en met alle hygiëne en ventilatie maatregelen, toch lokaal een zo veilig mogelijk ontspanningsmoment buiten de deur bieden. We weten dat daar behoefte aan is in deze contactarme tijd.

Concreet betekent dit: 
Alle dinsdag voorstellingen t/m 17 december vervallen. 
Ook de matinee ''EIffel' van 14 december. Het is voor ons financieel niet haalbaar om een film alleen op dinsdagmiddag ter vertonen.
De vrijdagavond voorstelling van 3 december vervalt. Een vertoning op Sinterklaasmiddag is niet haalbaar.
De vrijdagavond voorstellingen van 10 december (Benedetta) en 17 december (Mijn vader is een vliegtuig) worden verplaatst naar de zondagmiddag daarna, 12 & 19 december.  
Bezoekers die al gereserveerd en betaald hadden voor een geannuleerde voorstelling hebben bericht ontvangen en krijgen hun geld terug.

Bezoekers die gereserveerd hebben voor een voorstelling die wordt verplaatst krijgen hierover persoonlijk bericht, met de vraag of ze hun reservering willen handhaven op de nieuw datum. 

Na de volgende persconferentie op 14 december weten wat het vervolg van de maatregelen wordt en kunnen we nieuwe plannen maken voor de kerstvakantie en januari.

Tot ziens in het Filmhuis
bestuur en medewerkers 
Veelzijdig Filmhuis Dieren