Boekenweek: Ode aan de eerste liefde festival

Afbeelding behorende bij Boekenweek: Ode aan de eerste liefde festival |

Ook zo klaar met swipen op allerlei ontmoeting-sites? Ontmoet weer echte mensen om vriendschap te sluiten of misschien wel de liefde te vinden van je leven! Ter gelegenheid van de Boekenweek organiseert Bibliotheek Veluwezoom samen met het cultuurbedrijf RIQQ Rheden zondag 10 april van 14.00- 17.00 uur een 'Ode aan de eerste liefde festival'!

Een compleet festival waarin flirt-relatiecoach en theatermaakster Saskia Paulissen het festival start met haar interpretatie over het boek: Waarom Mannen En Vrouwen Met Hun Lichaam Zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen, van Allan en Barbara Pease. Daarnaast geeft ze een flirt workshop en een spreekuur waar je terecht kan met al je vragen over relaties en daten. De jazz- en soulband #FunkedUp geeft een swingend optreden. Tussen al deze activiteiten door is er ruimte om elkaar te ontmoeten met- en tussen de boeken of aan de 'firstdates-bar'. Wie weet wat voor spannende verhalen dit gaat opleveren! Je eerste liefde begint met een flirt…. https://www.youtube.com/watch?v=AEB41PKjoEk

ps: neem je lievelingsboek mee en laat je verrassen tijdens het Ode aan de liefde festival!

Niet leden van de bibliotheek betalen € 15,-, leden (standaard abonnement)  € 10,-, met een plusabonnement gratis entree.

www.bibliotheekveluwezoom.nl/boekenweek

#Boekenweek2022 #odeaandeliefdefestival #speeddaten #FunkedUp #ontmoeten #deeersteliefdebegintmeteenflirt