Activiteitengids '65 plus'

Kunst, Cultuur, Sport in de regio Rheden
Afbeelding behorende bij Activiteitengids  '65 plus' | Kunst, Cultuur, Sport in de regio Rheden

In deze activiteitengids vindt u workshops, evenementen, activiteiten in de regio Rheden speciaal gericht mensen op hogere leeftijd,' 65 plus'. Er is eigenlijk geen woord te vinden dat recht doet aan de diverse groep van 65-plussers. Ouderen, senioren, mensen op hogere leeftijd, actieve en meer of minder mobiele en ondernemende mensen. De verschillen zijn groot, De doelgroep is divers en dat is het aanbod in Rheden ook.

Dankzij een suggestie van de Denktank Kunst & Ouderen nam Cultuurbedrijf RIQQ het initiatief voor deze gids. Door de samenwerking met het Sportbedrijf Rheden en de Bibliotheek Veluwezoom krijgt u een beeld van wat er allemaal in de directe omgeving te beleven is. Stichting Stoer keek kritisch mee, net als een groot aantal partners en vrijwilligers in onze gemeente. Waarvoor dank!!

Er is door heel veel organisaties en mensen hard gewerkt om alle informatie te verzamelen. Dat was een hele klus. In de online versie op deze site zijn een paar wijzigingen aangebracht.
Het adres van Buurthuis Velp is in de Willemstraat 38, het aanbod Ons Raadhuis is toegevoegd en bij een aantal aanbieders zijn wat gegevens toegevoegd.

Heeft u aanvullingen, tips voor een eventueel nieuwe uitgave volgend jaar: laat het ons weten