Muziekvereniging Wilhelmina

Fanfareorkest, opstaporkest, opleidingsorkest.
Afbeelding behorende bij Muziekvereniging Wilhelmina | Fanfareorkest, opstaporkest, opleidingsorkest.

In 2014 bestond Muziekvereniging “Wilhelmina” 100 jaar. Het staat bekend als een gezellige vereniging, met leden van alle leeftijden. Er is een fanfareorkest, een opstaporkest, en een opleidingsorkest

De fanfare bestaat uit 35 enthousiaste leden die alles spelen, van popsongs en filmmuziek en marsen. En staat onder leiding van  dirigent Wolbert Baars.

Doel van het Opstaporkest is om de stap van leerling naar opleidingsorkest zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook stimuleert het de leerling-muzikanten in het samen musiceren waarbij plezier voorop staat

In het opleidingsorkest leren de leerlingen voornamelijk het samenspelen met andere muzikanten. Dit is een goede voorbereiding voor de overstap naar het fanfareorkest.

Het opleidingsorkest staat onder leiding van Amanda van der Veer, en repeteert van 18:15 uur tot 19:15 uur in he t dorpshuis.
Elke woensdagavond wordt er in het Dorpshuis in Spankeren gerepeteerd  van 19.30 uur tot 21.45 uur. Kom gerust eens kijken als je overweegt lid te worden.

Voorzitter van muziekvereniging  Wilhelmina - Spankeren is Ferdinand Sikkelbein

 

 

Adres: 
Muziekvereniging Wilhelmina Secretariaat
Mezenlaan 11
6951 HJ Dieren
Telefoonnummer: 
06-54994395