Activiteitengids vernieuwd

Er is heel veel te doen voor ouderen
Afbeelding behorende bij Activiteitengids vernieuwd

Activiteitengids voor Ouderen 2018 - 2019

De Activiteitengids voor Ouderen geeft een uitgebreid overzicht van alles wat er te doen is in de regio Rheden op het gebied van kunst & cultuur, sport en ontmoeting.

U vindt hier de lees-versie van de gids.

En u vindt hier de print-versie van de gids. 

Cultuurbedrijf RIQQ vindt het belangrijk dat het uitgebreide aanbod in de regio Rheden goed te vinden is door ouderen. Ook de gemeente Rheden ondersteunt dit. Daarom is de papieren gids half oktober 2018 huis aan huis verspreid. Maar ook is de gids gratis af te halen bij een aantal bekende locaties, zoals de bibliotheek.

Mocht u geen papieren exemplaar kunnen vinden, dan kunt u bovenstaande link openen en deze uitprinten.

De gids is een idee van de denktank Kunst & Ouderen i.s.m. Cultuurbedrijf RIQQ. Veel ouderen hebben behoefte aan een papieren gids waarin alle activiteiten overzichtelijk staan vermeld. De gids bevat daarnaast veel extra informatie over bijvoorbeeld vervoersmogelijkheden en de Gelrepas. Ook komt wethouder van cultuur en sport, Marc Budel, aan het woord.

De activiteitengids is mogelijk gemaakt door de gemeente Rheden en is samengesteld door Cultuurbedrijf RIQQ, Sportbedrijf Rheden en Bibliotheek Veluwezoom m.m.v. Radar Uitvoering Oost. Maar ook veel andere aanbieders en locaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd. Voor wie wil, is er eigenlijk altijd wel iets te doen in deze regio!

Heeft u vragen of tips w.b. deze gids, neem dan contact op met Marijn Swarte: marijn@cultuurbedrijfriqq.nl