Activiteitengids 65+

Afbeelding behorende bij Activiteitengids 65+

Er gebeurt ongelooflijk veel op het gebied van kunst, cultuur en sport in de gemeente Rheden. Voor alle doelgroepen. Dankzij een suggestie van de Denktank Kunst & Ouderen nam Cultuurbedrijf RIQQ het initiatief om activiteiten, workshops en evenementen speciaal voor de doelgroep '65 plus' te verzamelen. Door de samenwerking met het Sportbedrijf Rheden en de Bibliotheek Veluwezoom krijgt u een beeld van wat er in de directe omgeving te beleven is. Stichting Stoer keek kritisch mee, net als een groot aantal partners en vrijwilligers in onze gemeente.

Er is door heel veel organisaties en mensen hard gewerkt om alle informatie te ordenen. Dat was een hele klus. De gids verscheen als bijlage in de Regiobode in de week van 18 september. In deze online versie zijn nog een paar wijzigingen aangebracht zoals het adres van Inloophuis ‘t Trefpunt in Velp dat natuurlijk Willemstraat 38 moet zijn. Het volledige aanbod van Ons Raadhuis is nu ook opgenomen en bij een aantal organisaties zijn gegevens toegevoegd.

Heeft u aanvullingen, tips voor een eventueel nieuwe uitgave volgend jaar: laat het ons weten via info@cultuurbedrijfriqq.nl.