Deze zomer: een nieuwe editie van "Kijken en creëren in de natuur"

Afbeelding behorende bij Deze zomer: een nieuwe editie van "Kijken en creëren in de natuur"  |

Midden in de natuur, twee uur lang tekenen en schilderen. Met houtskool, verf of potlood? U mag het zelf weten. Beginner of gevorderde: iedereen mag meedoen. 

Overdracht aan de kunstenaar

Voor het vierde jaar op rij wordt deze  populaire zomercursus aangeboden. Eerdere jaren gaf beeldend kunstenaar Lies Sieverding de lessen namens Cultuurbedrijf RIQQ. Dit jaar neemt Lies het stokje van ons over en maakt zij ‘Kijken en creëren in de natuur’ zelf mogelijk. Wel volgens de richtlijnen rondom corona natuurlijk. 

Inspirerende plek in de natuur

Helaas kan de prachtige IVN-tuin, die eerdere edities de inspiratiebron vormde voor de deelnemers, niet voldoende ruimte bieden om de 1,5 meter te handhaven. Maar, Lies heeft al een andere inspirerende plek in de Gemeente Rheden op het oog. Ook daar kunt u, omgeven door de natuur, in alle rust werken aan uw tekening of schilderij. Met begeleiding en aanwijzingen van Lies of juist in alle vrijheid. Hoe dan ook, Lies neemt u mee op een avontuur van kijken en weergeven. 

Data en aanmelden

De koffie staat klaar, evenals verf en andere materialen. Als u graag op doek wilt werken kan u deze zelf meenemen. De cursus wordt gegeven op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juli. De ochtend groep heeft les van 10 tot 12 uur . De middag groep van half 2 tot half 4. De cursus kost € 60,- voor vier lessen. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Dat kan tot uiterlijk 20 juni via info@liessieverding.nl 

Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt .