Maak leukste foto van Sjorsactiviteit!

Sjors nodig alle kinderen daarvoor uit
Afbeelding behorende bij Maak leukste foto van Sjorsactiviteit! | Sjors nodig alle kinderen daarvoor uit

Leerlingen en ouders van Basisschool de Kameleon in Velp en basisschool de Vlinder in Dieren werden verrast door de grote groene mascotte van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Hij deelde een folder uit met de vraag om een leuke foto van een Sjorsactiviteit maken!

Sportbedrijf Rheden en Cultuurbedrijf RIQQ vroegen Sjors om de sportieve en culturele activiteiten weer onder de aandacht te brengen van de kinderen in gemeente Rheden door een wedstrijd. Alle kinderen hebben van hun leerkracht een folder gekregen met de vraag om een leuke foto van een activiteit te maken. De winnaars krijgen een kaartje voor de Spelerij of voor de film.

Sjors Sportief en Sjors Creatief startte in februari en werd een groot succes. Het leuke sport- en cultuurstimuleringsproject geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden. Zij kunnen veel uitproberen om te ontdekken wat ze leuk vinden of waar hun talent ligt. Al gauw werd er op meer dan 1000 kennismakingsactiviteiten ingeschreven. En ook nu kunnen kinderen zich inschrijven voor activiteiten in het najaar via www.sjorssportief.nl.