Muziekvereniging Wilhelmina huldigt leden

Afbeelding behorende bij Muziekvereniging Wilhelmina huldigt leden |

Bij muziekvereniging Wilhelmina werden afgelopen zondag 3 leden gehuldigd vanwege hun 50, 40 en 25 jarig jubileum.

Bassist en voorzitter Kees Buter werd zelf in het zonnetje gezet vanwege zijn 50 jarig lidmaatschap van de Spankerense vereniging.

Hoornist Hans Jansen werd gedecoreerd vanwege 40 jaar lidmaatschap en Bassist en 2e dirigent Ferdinand Sikkelbein voor zijn 25 jarig lidmaatschap.
Ere-voorzitter Hans Maas roemde de 3 jubilarissen niet alleen vanwege hun trouwe dienst, maar ook vanwege hun inzet op diverse fronten.
Met name voorzitter Kees Buter werd genoemd vanwege zijn werk als voorzitter en de wijze waarop hij de Spankerense vereniging tot bloei heeft gebracht.
Met een succesvolle fanfare, opleidingsorkest en opstaporkest als resultaat. Daarnaast wordt er in september gestart met een blokfluitgroep.
Hoornist Hans Jansen heeft veel werk op de achtergrond verricht, bemand wekelijks de bar en staat altijd paraat voor de vereniging. Daarnaast is hij binnen het dorp actief als bestuurslid van de Oranjevereniging.
Ferdinand Sikkelbein, ruim 40 jaar muzikant en 25 jaar lid van Wilhelmina, heeft zich bewezen als multi-inzetbaar binnen het orkest en werd daarnaast geprezen vanwege zijn bijdrage als 2e dirigent.
 

Alle drie jubilarissen zijn van de verenigingsspeld voorzien en hebben alle drie aangegeven nog heel lang actief te blijven binnen de Spankerense vereniging.
 

Meer informatie over Muziekvereniging “Wilhelmina” te Spankeren vindt u op de website www.wilhelmina-spankeren.nl of via de secretaris info@wilhelmina-spankeren.nl, Telefoon: 0313 450295.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Op de foto van links naar rechts: Hans Jansen, Kees Buter en Ferdinand Sikkelbein 

Foto: Manuela Sleking

Afbeelding behorende bij Muziekvereniging Wilhelmina huldigt leden