Kinderboekenweek 2021

Activiteiten Jansen & de Feijter
Afbeelding behorende bij Kinderboekenweek 2021  | Activiteiten Jansen & de Feijter

Dieren, 4 oktober 2021

 

Woensdag 6 oktober gaat de jaarlijkse Kinderboekenweek van start.

Worden wat je wil! Een boekenwurm natuurlijk!
Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober krijg je bij aankoop van een jeugdboek (minimaal €12,50) het boek Tiril en de Toverdrank van Bette Westra kado. Voor de jonge dromers is het prentenboek Dromer van Mark Janssen verkrijgbaar voor €7,25.

Activiteiten bij Jansen & de Feijter, Velp:

Droombaan gezocht
We hebben al een paar sollicitaties binnen gekregen: Zeepaardjestemmer, WC-disco organisator, Krokodillen tranen-depper, Papa- en mama-opvoeder. Verzin je eigen droombaan en kom solliciteren. Wij zullen samen met jou kijken naar benodigde 'competenties' (wat je moet weten om de baan te kunnen uitvoeren). Doe je mee? Je kunt de hele Kinderboekenweek terecht bij ons tijdelijke arbeidsbureau.

Schrijfwedstrijd
Onze stichting (Cultureel Podium Jansen & de Feijter) heeft een schrijfwedstrijd bedacht voor alle kinderen en jongeren van 9 tot 18. Er zijn drie categorieën: 9-12, 13-15 en 16-18 jaar.
De winnaar van iedere categorie mag boeken komen uitzoeken t.w.v. €30. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de stichting.

Het thema is Worden wat je wil en zijn wie je wil zijn en dat hoeft dus niet alleen een beroep te zijn. Je bent helemaal vrij. Je kunt je inzending inleveren bij de boekhandel in de Emmastraat of per mail versturen naar info@eenpassievoorboeken.nl.

Green Café
Green Café Velp heeft tijdens de Kinderboekenweek een aangepaste kaart en een leuke knutselhoek.