Heb je al kaarten?

Jubileumeditie ZOOM!
Afbeelding behorende bij Heb je al kaarten? | Jubileumeditie ZOOM!

Wij staan inmiddels in de startblokken om onze jubileumeditie van ZOOM! te openen. De laatste details worden nu ingevuld. Op onze website kunt u steeds meer details vinden over ZOOM! 2019!.

Onze verkooppunten
Zoals u misschien wel weet zijn er meerdere manieren om kaarten voor ZOOM! te kopen. De snelste manier is via onze digitale ticketshop op onze website. Maar als u liever door een persoon geholpen wilt worden, bent u van harte welkom bij onze verkooppunten The Read Shop Rheden(Groenestraat 42), The Read Shop Dieren(Diderna 6) en natuurlijk Boekhandel Jansen & De Feijter Velp (Emmastraat 6).

Kom bij ons Pannenkoeken eten
Elk jaar is voor onze jongste bezoekers het ZOOM!-hoogtepunt ons Pannenkoeken-concert. Dit jaar kun je op een vrolijke manier meer te weten komen over het leven en de muziek van het muzikale wonderkind Wolfgang Amadeus Mozart. Na het concert bakken ook dit jaar weer  wethouders van de gemeentes Doesburg, Rheden en Rozendaal  pannenkoeken voor de bezoekers. >>> Meer weten over het vrolijkste concert van ZOOM!

Ella van Poucke
Afgelopen zondag was ze te zien met haar broer Nicolas bij Paul Witteman. Eergisteren stond ze met hem in Het Koninklijk Concertgebouw, gisteren schreef het NRC over haar: "...Meteen (...) klopte het allemaal als een bus: perfect afgestemde frasering, de hoekige flair waarmee ze de dwarse syncopen van het Scherzo aanzetten, het schitterend ingetogen cantabile van het Adagio...".  Rond Hemelvaart is Ella van Poucke bij ons te zien en horen. Ze speelt op donderdagavond mee in Americana en op vrijdagavond in In Memoriam.
>>> meer over Ella van Poucke in ZOOM!