Cultuurbedrijf RIQQ zoekt deelnemers voor kunstlessen bij hen thuis

Afbeelding behorende bij Cultuurbedrijf RIQQ zoekt deelnemers voor kunstlessen bij hen thuis |

Is het voor u lastig om een kunstzinnige cursus buitenshuis te volgen? Had u altijd al eens willen schilderen, maar denkt u dat u te oud bent om het nog op te pakken? Heeft u misschien nog een muziekinstrument op zolder liggen, dat u graag weer oppakt? Of een schriftje met gedichten dat u nog eens met iemand wilt delen?

U bent nooit te oud om iets nieuws te leren of een oude passie te laten opbloeien!

In de één op één lessen aan huis, begeleidt een vrijwilliger - onder begeleiding van een kunstvakdocent -  u bij het (her)ontdekken van uw kunstzinnige talent. De lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen die niet gemakkelijk kunnen deelnemen aan een groepsles buitenshuis. Bijvoorbeeld door een fysieke of sociale beperking of een taalachterstand.

Aanmelden kan vanaf 1 februari 2019! De eerste lessen starten in maart en zijn gericht op beeldende kunst.

Bent u of kent u een deelnemer? Voor aanmelden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tineke Velvis van Cultuurbedrijf RIQQ:
tineke@cultuurbedrijfriqq.nl of 0313 – 415603

Cultuurbedrijf RIQQ maakt zich sterk voor kunst en cultuur vanuit de overtuiging dat meedoen aan - en genieten van - kunst en cultuur mensen verrijkt, versterkt, verwondert, verblijdt en altijd verbindt.

Verborgen Talenten wordt mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en Gemeente Rheden.