COVID-19-regeling 7.14 Tijdelijke maatregelen theaters en podia

Technische fout
Afbeelding behorende bij COVID-19-regeling 7.14 Tijdelijke maatregelen theaters en podia | Technische fout

Graag je aandacht voor het volgende:

Door een technische fout in het aanvraagformulier voor 'COVID-19-regeling 7.14 Tijdelijke maatregelen theaters en podia' zijn aanvragen voor de subsidieregeling op 8 september en 9 september tot ca. 10.30 uur mogelijk niet bij de provincie binnengekomen. De fout is inmiddels hersteld. Helaas is het niet mogelijk om deze eerdere aanvragen te herstellen. De provincie verzoekt daarom iedereen die voor 9 september 10.30 uur een aanvraag heeft ingediend, maar geen zaaknummer heeft ontvangen om de aanvraag opnieuw in te dienen.

Je kunt daarvoor gebruikmaken van de link op de subsidiepagina https://www.gelderland.nl/Subsidies/COVID-19-Tijdelijke-maatregelen-theaters-en-podia . In het aanvraagformulier wordt je gevraagd om een projecttitel en een start- en einddatum op te geven. Voor de titel kun je een passende omschrijving bedenken. Een start- en einddatum zijn hier niet echt aan de orde, je kunt daar als startdatum de datum van indienen aanhouden en als einddatum bijvoorbeeld 31-12-2020.  

Voor vragen over deze regeling: Stel je vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op met het PROVINCIELOKET via 026 359 99 99.