Openluchttheater De Pinkenberg

Help je mee?

Terwijl wij druk bezig zijn met programmering voor zomer 2020 gaan ook de plannen voor de renovatie door. Samen met de gemeente proberen we in het voorjaar de begroting op orde te hebben zodat we na de zomer verder kunnen met de renovatie. Cultuurbedrijf RIQQ heeft het op zich genomen om de financiering van de bankjes, die op de te renoveren tribune moeten komen, rond te krijgen. Hiervoor is een crowdfunding gestart. Onderstaand vind je informatie over deze actie.

 

Crowdfunding de pinkenberg Openluchttheater
De Pinkenberg wordt gerenoveerd. Een deel is al afge-rond en nu is de renovatie toe aan de 2de fase. In deze fase worden de tri-bune en het podium aangepakt. Om dit alles te financieren heeft de ge-meente middelen beschikbaar gesteld en zijn fondsen aangeschreven.Cultuurbedrijf RIQQ, als programmeur en exploitant van het theater, heeft het op zich genomen om middelen die te maken hebben met de beleving van het theater te verwerven. Belangrijk onderdeel hiervan zijn de duurzame bankjes van gerecycled kunststof die op de vernieuwde tribune geplaatst worden. Cultuurbedrijf RIQQ roept de hulp in van ondernemers en particu-lieren om de financiering hiervan rond te krijgen.

Hoe werkt het?
Voor 500€ koop je een bankje (4 zitplaatsen). Op de rugleuning van het bankje wordt je logo/naam vermeld. Bij de bar komt een bord waarop alle namen van de ‘crowd’ worden vermeld. 10 jaar lang word je, 1 x per jaar, uitgenodigd om gratis vanaf je ‘eigen bankje’(4 personen) te genieten van onze Vriendenvoorstelling. Bij aankoop van 5 bankjes krijg je de 6e ca-deau! Bij verkoop van 70 bankjes is de crowdfunding geslaagd. Indien de renovatie geen doorgang kan vinden storten wij het bedrag terug op je rekening. Natuurlijk is het fijn om gratis van voorstellingen te kunnen genieten maar dat je bijdraagt aan een heerlijk cultureel klimaat in de gemeente Rheden geeft misschien nog wel meer voldoening!

Meer informatie of meedoen?
Koen van der Mark
koen@cultuurbedrijfriqq.nl
06 817 30 771