Gerrie Cuijpers

Kunstige Coaching
Afbeelding behorende bij Gerrie Cuijpers | Kunstige Coaching

Als allround kunstenaar op het gebied van Vertellen, Schrijven, Schilderen en Tekenen, bied ik diverse creatieve en coach-mogelijkheden voor individuen en groepen.

Ik ben gediplomeerd (HBO)Docent Theater (juni 1990) en mag derhalve lesgeven aan mensen v.a. 6 jaar. Ik studeerde af op het onderwerp Vertellen, inclusief een eindscriptie. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in Schrijven voor kinderen (Script+, Amsterdam) en in Roman schrijven (Colofon, A’dam). En heb o.a. les genomen op de Portretschool Amsterdam in Portret tekenen en schilderen. Afgelopen jaar volgde ik 2 coachopleidingen.

Mijn creatieve aanbod kan zowel gelden als puur creatief, alsook als creatieve coaching, afhankelijk van de vraag van cliënt/cursist(-en). Ik geef workshops Tekenen, Schilderen, Vertellen, Schrijven. 
Dit kan ik ter plaatse op aanvraag komen doen, zoals op basisscholen waar gewerkt wordt met een thema maar ook kunnen mensen in mijn atelier in Arnhem een workshop komen doen op de diverse gebieden.

*Voor mensen die werkgerelateerd vaak moeten spreken voor een groep en zich daar graag beter bij willen voelen: hen speciaal kan ik zeer veel leren over communiceren met je toehoorders. Dit is zeer praktijkgericht.
Coachen doe ik zowel in mijn Arnhems atelier als thuis in Velp.

Hierbij zet ik, -om vastzittende gedragspatronen te kunnen veranderen bij cliënten-, gesprekstechnieken in. Ook de verschillende creatieve mogelijkheden kunnen worden ingezet als middel om het doel ‘gedragsaanpassing ten positieve voor de cliënt’ te bereiken. Dit gaat uiteraard helemaal in samenspraak met wat de cliënt graag wil.

Als Beweegcoach promoot ik o.a. wandelen en lopen op blote voeten. Ook tijdens zo’n wandeling kan coaching worden ingezet. 

Op mijn site www.lijfenbreincoach.nl is meer te zien en lezen

Ook op de site www.transformatiearnhem.nl