Activiteitengids

Er is heel veel te doen voor ouderen in de regio Rheden
Afbeelding behorende bij Activiteitengids

Activiteitengids voor Ouderen komt weer uit in september 2019

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe Activiteitengids voor oudere bewoners uit de regio Rheden. De Activiteitengids voor Ouderen geeft een uitgebreid overzicht van alles wat er te doen is in de regio Rheden op het gebied van kunst & cultuur, sport en ontmoeting. De gids komt begin september 2019 uit en vindt u op deze website, maar ook op de websites van Sportbedrijf Rheden en van Bibliotheek Veluwezoom. We wensen u alvast veel plezier met het bekijken van het rijke aanbod in onze regio. 

Wilt u alvast een idee krijgen van het aanbod? Hieronder vindt u de link naar de editie van het afgelopen jaar:

U vindt hier de lees-versie van de gids, editie 2018 - 2019.

En u vindt hier de print-versie van de gids, editie 2018 - 2019.

 

De gids is een idee van de denktank Kunst & Ouderen i.s.m. Cultuurbedrijf RIQQ. Cultuurbedrijf RIQQ vindt het belangrijk dat het uitgebreide aanbod in de regio Rheden goed te vinden is door ouderen. Ook de gemeente Rheden ondersteunt dit. 

De activiteitengids is mogelijk gemaakt door de gemeente Rheden en is samengesteld door Cultuurbedrijf RIQQ, Sportbedrijf Rheden en Bibliotheek Veluwezoom m.m.v. Radar Uitvoering Oost. Maar ook veel andere aanbieders en locaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd. Voor wie wil, is er eigenlijk altijd wel iets te doen in deze regio!

 

Heeft u vragen of tips w.b. deze gids, neem dan contact op met Marijn Swarte: marijn@cultuurbedrijfriqq.nl